Antet
Atelierul de Reparații Grup222 = maphilight+tooltip
 
Home   ||   Epigrame   |   Caricaturi   |   Felicitări   |   Pentru suflet   ||   Căutare
Epigrama zilei

  Ce citim !?
EDITORIAL
LOCAL
ECONOMIE
POLITICA
ADMINISTRATIV
SOCIAL
SANATATE
CULTURA
INVATAMANT
SPORT
EVENIMENT
ANUNTURI


  Curs valutar
EUR: 4,5341
USD: 4,0307
AUX: 166,4572
Valabil la data: 20-06-2016
Sursa: bnr.ro

  Loto
Loto 6/49 (09-02-2014)
1
9
17
20
22
49
Noroc (09-02-2014)
2
2
5
7
3
5
7
Sursa: loto49.ro

  RSS

  Sondaj
Ce parere aveti despe site ?
Foarte rea
Rea
Buna
Foarte buna
[ Rezultate ]
ALTE STIRI de AZI
Piese de schimb pentru MAȘINI de SPĂLAT RUFE
   Sanatate

   E.O.: Examenul de grad principal, pentru asistenţii medicali


   Data: 04.09.2009 Autor: George PETRENCO
   E.O.: Examenul de grad principal, pentru asistenţii medicali

   În perioada 22 - 23 octombrie 2009, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii (MS), prin Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti (CNPDSB), organizează examenul de grad principal pentru asistenţi medicali, surori medicale, oficianţi medicali, moaşe, tehnicieni dentari, laboranţi, laboranţi farmacie, maseuri absolvenţi de liceu sanitar. Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Brăila a anunţat că examenul de grad principal se va susţine în judeţul în care are loc înscrierea candidatului şi se va desfăşura pe specialităţi, astfel: pe 22 octombrie 2009 - specialităţile asistent medical generalist, pediatrie, ocrotire, vor susţine examenul de grad principal în specialitatea asistent medical generalist; pe 23 octombrie 2009 - specialităţile asistent medical de obstetrică ginecologie/moaşă, nutriţie-dietetică, medico-social, igienă şi sănătate publică, balneofizioterapie, farmacie, radiologie-imagistică medicală, laborator, tehnică dentară, asistent igienist de cabinet stomatologic, asistent medical stomatologie.
   “Şi în acest an, asistenţii medicali din Brăila care nu au susţinut examenul de grad principal şi doresc să participe la concurs îşi pot depune dosarul de înscriere la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, situată în strada Campiniu, din data de 23 septembrie până pe data de 2 octombrie 2009. Anul trecut, concursul s-a desfăşurat în cadrul Spitalului Judeţean, dar anul acesta mai ducem tratative, poate îl vom organiza în cadul Liceului Sanitar «Ana Aslan». Vrem ca acest concurs să se desfăşoare în condiţii optime, să fie bine organizat, astfel încât cele două ore de examen să fie propice pentru asistenţii brăileni. Pentru cei interesaţi pentru examenul din sesiunea octombrie 2009, tematicile şi bibliografia au fost reevaluate de reprezentanţii ministerului şi pot fi găsite pe adresele de internet www.ms.ro, www.oamr.ro, sau www.perfmed.ro”, a spus medic Delia Râşnoveanu, director DSPJ Brăila.
   La examen pot participa persoanele care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: sunt absolvenţi ai şcolii Postliceale Sanitare, ai Liceului Sanitar şi care au promovat examenul de echivalare, ai instituţiilor de învăţământ superior medical, absolvenţi de învăţământ superior care au fost încadraţi conform circularei MS nr. II/C/21262/21.05.1990 până la abrogarea acesteia conform Ordinului MS nr. 771/12.11.1999; au o vechime de cinci ani, la 31 decembrie 2009 - la calculul vechimii în specialitate nu se ia în considerare perioada de concediu pentru îngrijirea copilului până la doi ani. Pentru înscriere sunt necesare următoarele acte obligatorii: dosar cu şină; cerere de înscriere; diplomă de absolvire a Şcolii Postliceale Sanitare, a Liceului Sanitar, a Colegiului Medical Universitar, diplomă de licenţă pentru absolvenţii Facultăţii de Asistenţă Medicală, Moaşe, documente care atestă îndeplinirea condiţiilor prevăzute de circulara MS nr. II/C/21262/21.05.1990, (fotocopii). La înscriere, candidatul va prezenta pentru confruntare şi actele de studii în original; atestat de echivalare (original şi fotocopie); certificatul de confirmare în altă specialitate (original şi fotocopie); adeverinţă de vechime (cinci ani la 31 decembrie 2009) în specialitatea în care a fost încadrat/ă şi a lucrat conform documentelor de studii, indiferent de nivelul acestora, menţionate anterior, eliberată de unitatea sanitară în care este încadrat candidatul sau copie după cartea de muncă pentru candidaţii care lucrează în sectorul privat; chitanţa de plată a sumei de participare la examen, depusă în contul CNPDSB deschis la Trezoreria sectorului 2 Bucureşti, nr. RO72TREZ7025025XXX000266, COD CONT 5025, cod fiscal (CUI) 16142125 - taxa de înscriere fiind de 120 lei şi se va plăti numai după ce a fost verificat dosarul.

   Comentarii
   examen grad principal
   22:09:2009 12:16:33    Autor: cris
   Comentariu:
   as dori sa stiu daca se poate daca cei 5 ani vechime necesari pentru inscrierea la concurs trebuie sa fie consecuti lucrati
   Replică
   DIN ACEEAȘI CATEGORIE
   E.O.: Pregătiri pentru vaccinarea elevilor
   E.O.: Pregătiri pentru vaccinarea elevilor
   Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Brăila invită toate şcolile brăilene să comunice telefonic, ....
   Ediţie Online: Spitalul Judeţean - înglodat în datorii
   Ediţie Online: Spitalul Judeţean - înglodat în datorii
   În urmă cu o lună de zile, când a ajuns în fruntea Spitalului ....
   E.O.: Numărul bolnavilor de TBC este în creştere
   E.O.: Numărul bolnavilor de TBC este în creştere
   Dacă la începutul acestui an, conducerea Consiliului Judeţean împreună cu conducerea Spitalului de ....
   E.O.: Noua grilă de salarizare pentru sistemul sanitar
   E.O.: Noua grilă de salarizare pentru sistemul sanitar
   În condiţiile în care coeficienţii pentru mai multe categorii sociale au fost reduşi, ....