Arcasu'

Noi scriem tot ce ai de spus!

Cu ambitie si orgolii de presedintie

“Liderii partidelor politice din coaliţie: Domnule Croitoru, nu aveţi susţinerea majorităţii parlamentarilor…
Lucian Croitoru: Vreau să vă arăt nişte cifre despre criza economică.

Liderii partidelor politice din coaliţie: Domnule Croitoru, repetăm, nu aveţi susţinere parlamentară!
Lucian Croitoru: Din analiza bugetului şi a cheltuielilor efectuate…”.

Din declaraţiile unor parlamentari de Brăila, cam în acest mod s-a derulat discuţia dintre cei doi mari actori ai unui teatru de prost gust. Măcar Croitoru nu a avut decenţa să se ridice şi să plece, lăsându-se umilit de nişte profesionişti în ale politicii.
Pe de altă parte, pentru că este omul lui Băsescu, care i-a trasat ordine foarte clare să meargă la partidele din Opoziţie la discuţii, nici măcar nu a reuşit să modifice aspectul social al problemei şi să poarte o discuţie cu aceştia, încât să încerce să iasă din corzile în care fusese ţintuit de cifre şi rapoarte, despre care numai Dumnezeu ştie cu certitudine ce adevăr “grăiau”.

Practic, de când a fost desemnat, Croitoru se încăpăţânează mai rău ca Băsescu să renunţe, deşi i s-a zis în faţă: “Noi nu te vrem!”.
Cert este că deja au început să circule scenariile despre ce va urma. Întrucât lista cu miniştrii a ajuns în Parlament, urmând ca în comisiile parlamentare senatorii şi deputaţii să îi ia la descusut pe cei nominalizaţi, se preconizează ca audierile să dureze o mulţime de timp, eventual zile, iar la final, parlamentarii nu le acordă votul şi astfel pică şi Croitoru odată cu ei.

Din fericire, până în prezent nu a stat nimeni din Opoziţie să se sucească şi să spună că merge cu PD-L, astfel că, majoritatea parlamentară a rămas stabilă, putând astfel să mai aibă o speranţă că la aceste alegeri va ieşi unul dintre cei doi, Crin sau Geoană, dar sigur vor scăpa de Traian Băsescu.

Dar trăim în România, şi vom vedea ce se întâmplă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *