Arcasu'

Noi scriem tot ce ai de spus!

Lansare de carte la Biblioteca gălăţeană “V. A. Urechia”

Pe parcursul acestei săptămâni Galaţiul a fost răsfăţat de scriitori. Dacă miercuri Librăria Humanitas a găzduit lansarea cărţii lui Dan Chişu – “Garsoniera din pădurea de macarale”, joi, scriitoarea gălăţeană Florina Zaharia ne-a introdus în “Aşteptarea fără braţe”, pentru ca astăzi, în debutul wek-end-ului, Diana Mănăilă să ne ofere o cupă de frumuseţe în versuri.

Biblioteca “V. A. Urechia” găzduieşte, începând cu orele 17.00 lansarea volumului de versuri “Hana”. Cu fiecare pagină a cărţii, autoarea ne lasă să descoperim crâmpie ale unui suflet sensibil, plin de lumină, fragmente ale unui suflet frumos. Versurile reunite în “Hana” ne poartă într-o lume a bucuriei calme, confortabile. Cartea este structurată în cinci părţi, fiecare reprezentând o etapă din existenţa autoarei.

Iubitorii artei pot veni la Biblioteca “V. A. Urechia” din Galaţi, pentru a petrece o după-amiază superbă, în compania versurilor reunite în “Hana”. Desigur, intrarea este liberă, căci pentru artă nu îţi trebuie întotdeauna bani, dar ai nevoie, obligatoriu, de ceva – trebuie să ai sufletul la purtător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *